Известие

Collapse
No announcement yet.

вътрешна циркулация на парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вътрешна циркулация на парното

здравейте от 1 година съм с алфа 156 и едва днес установих че като натисна бутона за вътрешна циркулация се вклучва компресора на климатрона до сега не бях го вклучвал,спрях климатроника клапата за бътр. циркул. си работи но като спра парното копчето продължава да свети , това дали е проблем и при всички 156 ли е така ? благодаря
    alfa romeo 156 1.9 jtd

Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщение
    здравейте от 1 година съм с алфа 156 и едва днес установих че като натисна бутона за вътрешна циркулация се вклучва компресора на климатрона до сега не бях го вклучвал,спрях климатроника клапата за бътр. циркул. си работи но като спра парното копчето продължава да свети , това дали е проблем и при всички 156 ли е така ? благодаря
    Можеш ли да го опишеш пак с малко повече препинателни знаци и главни букви?
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Да, така е
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Можеш ли да го опишеш пак с малко повече препинателни знаци и главни букви?
        колега не ми работи caps locka иначе няма проблеми ,във всеки форум има по един като тебе да следи правописа ( браво)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

колега не ми работи caps locka иначе няма проблеми ,във всеки форум има по един като тебе да следи правописа ( браво)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Не те следя, а и има два шифта. искам да ти помогна, а не да гадая какво си искал да кажеш
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Остави правописа,относно въпроса ти всичко е наред, няма от какво да се притесняваш.
            Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 05:54.
            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

като си на вътрешна циркулация и не се пуска климатика, влагата от въздуха къде ще ходи.
              точка

Comment

Вс е точно колега, точно така си е..но ако решиш можеш да изключиш климата и само вътрешната циркулация да работи...но ще се запотяват тогава прозорците. Чук си, не го мисли.
                п.с. Стига с тоя правопис, не сме в кръжок!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  като си на вътрешна циркулация и не се пуска климатика, влагата от въздуха къде ще ходи.
                  По стъклата, къде Пък и той си спира парното, явно сметките му идват големи.

---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  п.с. Стига с тоя правопис, не сме в кръжок!
                  Може и да не сме кръжок, но не виждам защо трябва да се поощрява такава неграмотност. Трябва да прочетеш няколко пъти "нещото", което някой го е домързяло да погледне, за да придобиеш представа за "проблема".
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Благодаря за отговорите ,ана тези които не искат да помагат поне да не пречат.
                    alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      Може и да не сме кръжок, но не виждам защо трябва да се поощрява такава неграмотност. Трябва да прочетеш няколко пъти "нещото", което някой го е домързяло да погледне, за да придобиеш представа за "проблема".
                      и аз съм за.
                      забавлявам се като чета жаргон или диалект, но ме дразни агресивната неграмотност.
                      нормално е да изядеш някоя запетая или печатна грешка, ама да пишеш като албански бежанец е неуважение към всички.
                      sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Много тъпо според мен е направено да е така. Къде ще ходила влагата. Ами има коли които нямат климатик кво праят тогава?

И какво правим както си караме на 5000 оборота и при включване на трета скорост примерно, без да искаме включваме копчето за вътрешна циркулация и с него се включва климатика?
                        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                          Много тъпо според мен е направено да е така. Къде ще ходила влагата. Ами има коли които нямат климатик кво праят тогава?

И какво правим както си караме на 5000 оборота и при включване на трета скорост примерно, без да искаме включваме копчето за вътрешна циркулация и с него се включва климатика?
                          Ми може да се скъса ремъка...
                          Ама много много трудна работа
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение

Ми при тях,също отива при стъклата? Само,че ти си с клима и по - бързичко а при тоя дето нема минава на външна и по - бавничко му се избистря картинката.
                            А по втория ти въпрос,компресора ти спира при тези твои неистови грешки.
                            А по - темата,колегата ти е отговорил --
                            - цитирам - Чук си.
                            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
                              Ми при тях,също отива при стъклата? Само,че ти си с клима и по - бързичко а при тоя дето нема минава на външна и по - бавничко му се избистря картинката.
                              А по втория ти въпрос,компресора ти спира при тези твои неистови грешки.
                              А по - темата,колегата ти е отговорил --
                              - цитирам - Чук си.
                              Какво имаш предвид, че компресора спира. Точно при тия неистови грешки, натискам копчето за вътрешна циркулация и компресора тръгва!
                              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                              X